میتوان یکی از انواع چراغ ، چراغ سقفی روکار را نام برد. این چراغ در مصارف بسیار زیادی کاربرد دارد.. با توجه به اینکه چراغ سقفی روکار در شکل ها و اندازه های مختلفی ساخته میشود میتوان در مکان های متفاوت به مصرف عموم برسد. این چراغ توسط پیچ و رولپلاک به سقف متصل میشود.
از این چراغ برای چراغ های مستقل استفاده میکنند و به سقف متصل میشود. چراغ سقفی روکار را میتوان در هر مکانی از آن استفاده کرد که نور تولید شده آن جزئیات فضا را بسیار خوب نشان میدهد.برای ایجاد جریان استاندارد در چراغ ها احتیاج به 120 ولت انرژی لازم است. در ضمن چراغ های سقفی روکار که به ولتاژ کمتری نیاز دارند طول عمر بیشتری دارند. اما در کل طول عمر این چراغ ها بین 10000 تا 100000 ساعت میباشد. چراغ ریلی یکی از محبوب ترین چراغ های سقفی روکار میباشد که به صورت مسیر سفارشی میتوان آن را نصب کرد.یکی دیگر چراغ سقفی روکار ریلی در مدار میباشد که با استفاده از آن در محیط هایی که برای پراکنده شدن نور آن جا روشن میکند هم به صورت آویز هم سقفی مورد استفاده قرار میگیرد.
این نوع چراغ در کل طول عمر خود ، به صورت دائم میتوان استفاده کرد پس بهتر است به جای قیمت ، کیفیت آن را در نظر بگیریم . در ضمن قیمت این چراغ به صورت متریالی در نظر گرفته میشود. برای تولید نور در انواع این چراغ ها موارد مختلفی استفاده میشود. یکی از موارد رایج آن لامپ سرپیچ و صفحات ال ای دی میباشد.
میتوان در تمام این چراغ سقفی ها ، لامپ ال ای دی استفاده میشود و در برخی از چراغ سقفی روکار روی برد مونتاژ شده است که دیگر نیاز به تعویض ندارد. در برخی از این چراغ ها از سنسور استفاده شده است که میتوان بدون کلید آن را روشن و خاموش کرد که استفاده از این چراغ باعث ایجاد صرفه جویی در مصرف برق را میشود.
با توجه به اینکه از بین چراغ در ابتدا در گالری ها ، موزه ها و تاسیسات تجاری استفاده میشود اما در حال حاضر میتوان در هر قسمت خانه از آن استفاده کرد. استفاده از چراغ سقفی روکار باعث یک انتخاب محبوب برای خانه داران میشود.
با توجه به اینکه نصب این چراغ به نسبت مقرون به صرفه است و از بین چراغ سقفی روکار میتوان در حمام تا به اتاق می توان استفاده کرد.
افرادی که تجربه ای در زمینه تعویض وسایل نور و روشنایی ندارد.حتما باید دستورالعمل های روی جعبه و بدنه آن را مطالعه کرد. در هنگام تعویض ابتدا چراغ قدیمی را حذف کنید بعد با پیچ و مهره به سقف دوباره اتصال دهید و مسیر برق را نیز هموار کنید و بعد از آن از محکم شدن چراغ خود اطمینان حاصل کنید.