پاورقی

نوشته هایی بر پای ورق دیگر نوشته ها

پاورقی

نوشته هایی بر پای ورق دیگر نوشته ها

وایمکس چیست ؟ -قسمت سوم

وایمکس Access World interoperability for Microwave Access یا همان WiMAX که به مفهوم رویکردی همگانی برای دسترسی به امواج ماکروویو در سطح جهانی است . انجمن وایمکس با تعریف استانداری بر پایه فناوری شبکه های بدون سیم جهش عمده ای را در فن آوری های بیسیم موجب شده است. با پیاده سازی و گسترش شبکه وایمکس سرویس بیسیمی با باند پهن و بازده بالا و با هزینه کمتر خواهیم داشت که قابلیت های ویژه ای را در مقایسه با وای فای ارائه می دهد. 

  

وایمکس سیستم ارتباطی و دیجیتالی بی سیم می باشد. همچنین به عنوان پروتکل 802.16 توسط IEEE شناخته شده است که جای گزینی برای شبکه های بی سیم نواخی شهری تعیین شده است . وایمکس می تواند دستیابی بی سیم پهن باند فراهم کند که تا 30 مایل برای ایستگاه های ثابت و 3 تا 10 مایل برای ایستگاه های سیار را پوشش می دهد. برعکس ، استانداردهای شبکه های بی سیم محلی برای سیستم وای فای در پروتکل 802-11 در حداکثر حاله ها 30 تا 100 متر است. 

با وایمکس سرعت داده ها در شبکه هایی مانند وای فای به سادگی پشتیبانی می شود . اما موضوع تداخل امواج کاهش می یابد. وای مکس بر روی هر دو فرکانس های مجاز وغیر مجاز قابل اجراست  که بدین وسیله محیطی تحت کنترل فراهم ساخته و الگوی اقتصادی قابل رشدی را برای امواج قابل حمل بی سیم ایجاد می سازد. 

وایمکس می تواند برای شبکه های بی سیم دقیقا مشابه ای با پروتکل های رایج وای فای مورد استفاده قرار گیرد . وایمکس نسل دوم پروتکلی است که استفاده موثرتری از پهنای باند و جلوگیری از تداخل امواج را امکان پذیر ساخته و امکان سرعت های داده بالاتری بر روی مسافت های طولانی تر ممکن می سازد. 

استاندارد 802.16 که توسط موسسه IEEE به تصویب رسیده است ، ویژگی های تکنیکی از پروتکل های ارتباطی را تعیین می سازد. گروهی تحت عنوان wimax forum  وسیله ای برای تست تجهیزات تولید کنندگان برای سازگاری بیشتر پیشنهاد می کند ، درست همانگونه که برای یک گروه صنعتی نیز چنین محیطی را فراهم می سازد که مختص گسترش های تجاری و توسعه ی فناوری می باشد. 

وایمکس می تواند یک نقطه مرکزی را برای مشتریان فراهم سازد . علاوه بر آنکه چنین امکاناتی برای فراهم کنندگان خدمات ، تولیدکنندگان ، تحلیل گران و محققانی که به تکنولوژی وایمکس ، خدمات و محصولات آن علاقه مند ند نیز امکان پذیر است .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد