پاورقی

نوشته هایی بر پای ورق دیگر نوشته ها

پاورقی

نوشته هایی بر پای ورق دیگر نوشته ها

نمایش و بازی در نقش ها ، میتواند جان تازه ای به کلاس تاریخ بدهد.

پاملا واکر ، استاد تاریخ در دانشگاه کارلتون ، پس از توجه به کاهش علاقه و اشتیاق در بین دانشجویانش در سالهای گذشته ، موفقیت های بزرگی را با نوع دیگری از اموزش کلاس: نمایش و نقش آفرینی داشته است.

 

Reacting to the Past (RTTP) یک سری بازی است که ترکیبی از نقش آفرینی و آموزش های درسی است. در طول دهه 1990 توسط مارک سی کارنس ، استاد تاریخ در دانشکده بارنارد در نیویورک توسعه یافته است ، بازی های RTTP در طول وقایع تاریخی با دانش آموزانی که نقش شخصیت های تاریخی را به آنها اختصاص داده شده است ، تنظیم می شوند.

  


 

دانش آموزان قبل از شروع سناریوی بازی باید تحقیقات گسترده ای در مورد شخصیت های خود انجام دهند. آنها براساس یک مقاله ارزیابی می شوند که محتوای فکری بازی را در نظر می گیرد ، و این نیاز به نوشتن مقالاتی دارد که با متون تاریخی مربوطه درگیر هستند و سخنرانی هایی را از دیدگاه شخصیت آنها ارائه می دهند که فهم عمیقی از متن و موضوعات تاریخی را نشان می دهد. این بازی ها با هدف آموزش مهارت های ارزشمندی از قبیل تحقیقات تاریخی ، صحبت های عمومی ، بحث و حل و فصل اختلافات انجام می شود.

 

 دکتر واکر در یک کنفرانس RTTP شرکت کرد و در آنجا تحت آموزش نحوه اجرای بازی ها در کلاس قرار گرفت. پس از این ، وی تصمیم گرفت از RTTP در یکی از کلاسهای  سال اول خود استفاده کند.

 

نش آموزان من بلافاصله کاملاً درگیر دوره بودند. من واقعاً حضور کامل داشتم. " آنها به همه کلاس ها می آمدند. آنها سخن رانی ها را انجام می دادند و به صورت مفهومی تاریخ می فهمیدند . "

 

Navdeep Dhillon ، دانشجوی سال سوم علوم اعصاب و زیست شناسی زیست شناسی که دوره دکتر واکر را به عنوان واحد آزاد برداشته بود ، در مورد چگونگی ارائه RTTP یک تجربه همه جانبه و آموزشی ، مثبت صحبت کرد.

 

خانم دیلون می گوید: "این یقیناً روش بهتری برای یادگیری تاریخ از آنچه قبلاً با آن روبرو بوده ام است." "روشهای سنتی تدریس تاریخ که من با آنها روبرو شده ام ، مبتنی بر سخنرانی های طولانی و با محتوا بسیار زیاد هستند ."

 

دکتر واکر RTTP را به بسیاری از همکارانش توصیه کرده است ، اما همچنین افزود که برای هر موضوعی مناسب نیست.

 

دکتر واکر می گوید: "شما باید  برای انجام این کار اعتماد به نفس  خاصی داشته باشید زیرا این امر مستلزم انجام کاری است که دانشجویان شما انتظار آن را ندارند."


منبع 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد