پاورقی

نوشته هایی بر پای ورق دیگر نوشته ها

پاورقی

نوشته هایی بر پای ورق دیگر نوشته ها

ویروس کرونا برای دانشگاههایی که با چین ارتباط دارند ، خطر بی سابقه ای دارد.

قرار بود لیو فی یانگ در هفته اول مارس رشته مدیریت منابع انسانی را در دانشگاه موناش استرالیا را شروع کند.

درعوض ، لیو در خانه در چنگدو ، پایتخت استان غربی سیچوان غربی چین قرار است. این جوان 18 ساله به دلیل ممنوعیت سفر بخاطر چینی بودن که مصوب شده تا با گسترش کرونا ویروس که بیش از 37000 نفر را در سراسر جهان بیمار کرده مقابله کند. باید گفت که تا روز یکشنبه بیش از 800 نفر را این ویروس کشته است، متاسفانه با این شرایط لیو فی یانگ قادر به پرواز به استرالیا نیست.

  


ژژوان هوانگ ، که در دانشکده دانشگاه پنسیلوانیا درس می خواند، از  اهالی ووهان است،  ووهان مرکز اصلی ویروس است. دولت چین ورود و خروج از این شهر را ممنون کرده است. به همین دلیل او مجبور به ترک کالج شده زیرا قادر به ترک ووهان و بازگشت به موقع به دانشگاه برای شروع ترم بهار نبوده و سیاست های دانشگاه اجازه یادگیری از راه دور را نیز نمی دهد.

لیو و هوانگ تنها نیستند. همزمان با ثبت نام دانشجویان چینی در خارج از کشور ، اقتصاد چین در دهه های اخیر رونق گرفته است. جدیدترین داده های وزارت آموزش و پرورش چین تعداد دانشجویان دانشگاه های خارج از کشور را 662000 نفر در سال 2018اعلام کرده است، این رقم  از 179.800 در سال 2008 به این عدد جدید رسیده بود. اما شیوع ویروس کرونا و ممنوعیت های مسافرتی متعاقب آن با هدف جلوگیری از گسترش این ویروس، بسیاری از دانشجویان چینی را به دام انداخته است. آنها در خانه قرنطینه شده اند و قادر به بازگشت به دانشگاه های خارجی خود نیستند.

از این گذشته ، دانشگاه های چین ، مطابق با دستورالعمل های دولتی ، به دلیل شیوع این ویروس خطرناک، کلاس ها را به تعویق انداخته و دانشجویان خارجی را که در خارج از کشور خود و در چین تحصیل می کنند را به دستور دانشگاه هایشان به دانشگاه های خانگی خود باز می گردند و یا خودشان باید انتخاب کنند که چه تصمیمی می گیرند. تصمیمی که ممکن است به قیمت جان آنها تمام شود.

اختلال ویروس کرونا در آموزش عالی فراتر از تجربه دانشجویی خواهد بود. در ایالات متحده ، دانشجویان بین المللی منبع اصلی درآمد برای دانشگاه ها هستند زیرا شهریه آنها به ندرت شامل تخفیف می شود. از آنجا که اکثر افراد واجد شرایط نیستند و یا نیاز به کمک مالی از دانشگاه های خصوصی  را ندارند ، شهریه کامل را پرداخت می کنند. 

در سال 2000 ، دانشجویان چینی حدود 10٪ از دانشجویان بین المللی را در ایالات متحده تشکیل می دادند ، در مقابل امروز بیش از 30٪.  را طبق اعلام موسسه آموزش بین المللی تشکیل می دهند، یعنی بیش از 360،000 دانش آموز چینی در ایالات متحده در سال تحصیلی 2017-18 وجود داشته است.

دانشگاه ایلینویز در Urbana-Champaign به حدی وابسته به شهریه دانشجویان چینی بوده است که یک بیمه نامه برای محافظت از دانشگاه در برابر افت ناگهانی ثبت نام دانشجویان چینی ناشی از یک رویداد سیاسی ، مسئله ویزا یا ترس از سلامتی خریداری کرده است. سخنگوی UIUC گفت که با همه 5،800 دانش آموز چینی UIUC تماس گرفته شده و "تا آنجا که می دانیم" به دانشگاه بازگشته اند. آنها می گویند "ما هیچ افت ثبت نام را تجربه نکرده ایم."

دانشگاه های کانادا و استرالیا نیز به دانشجویان بین المللی وابستگی شدید دارند. و این دانشجویان میلیارد ها دلار به اقتصاد تزریق می کنند و همچنین به ایجاد صدها هزار شغل کمک می کنند. دانشجویان چینی بیشترین بخش دانشجویی بین المللی را در هر کشور تشکیل می دهند - یک سوم کانادا و تقریبا نیمی از استرالیا بنابراین مشکلات ویروس کرونا را نباید تنها در تجربیات دانشجویی دید. در همین زمینه دانشجویی اقتصاد کشور ها مورد تهدید قرار گرفته است.

منبع : 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد