در این سری از مقالات که در وبلاگ پاورقی منتشر شده است به بررسی تاریخچه صنعت خودرو پرداخته این. تا کنون چهار قسمت از این موضوع منتشر شده است. مطالب در وبلاگ پاورقی از سایت های معتبر جهانی ترجمه و گردآوری و در اختیار شما عزیزان قرار می گیرند.
همچنین پیشنهاد می شود در صورتی که تمایل دارید به صفحه لنت ترمز تیبا مراجعه کنید و سپس با دنبال کردن لینک های آن از تخفیف های ویژه سایت پارتکده بهره مند شوید.
صنعت خودروسازی نقش اساسی در تولید خودروهای نظامی در جنگ جهانی اول داشته است. در طول جنگ جهانی دوم ، علاوه بر معلوم شدن چندین میلیون وسیله نقلیه نظامی ، تولید کنندگان اتومبیل آمریکایی حدود هفتاد و پنج مورد ضروری نظامی ساختند که اکثر آنها بی ارتباط با وسیله نقلیه موتوری نبودند. این مواد 29 میلیارد دلار ارزش داشتند که یک پنجم تولیدات جنگ است.
تولید وسایل نقلیه برای بازار غیرنظامیان در سال 1942 متوقف شده بود و لاستیک و بنزین به شدت جیره بندی می شدند، همچنین حمل و نقل با وسایل نقلیه موتوری طی سالهای جنگ به طرز چشمگیری کاهش یافت و تنها با بروز جنگ بود که ماشین ها بیشتر به بازار آمدند و تقاضای زیادی برای خودروهای جدید را در پایان جنگ تضمین کردند.
Big3 در دوره پس از جنگ اسلوونیسم را به نتیجه گیری غیر منطقی خود منتقل کرد. مدل ها و گزینه ها گسترش پیدا کردند و هر ساله اتومبیل های بزرگ تر و سنگین تر ، قدرتمندترتولید می شد.این موضوع بیشتر به این علت بود که خودروهای بزرگ نسبت به خودروهای کوچک سود بیشتری برای فروش داشتند.
مهندسی در دوران پس از جنگ ، آمیزه ای عجیبی از توجه به زیبایی غیر عملکردی بود و کیفیت خودرو بدتر و بدتر شد تا جایی که در اواسط دهه 1960 اتومبیل های آمریکایی به خرده فروشان با متوسط بیست و چهار نقص در هر خودرو تحویل داده می شدند ، بسیاری از این نقایص مربوط به ایمنی بودند. علاوه بر این ، سود هر دستگاه بالاتر از حدی بود که دیترویت از "کروزرهای جاده ای" برای گازسوزدر نظر گرفته بود که با هزینه های اجتماعی افزایش آلودگی هوا و کم شدن ذخایر نفت جهانی این سود دائما در حال کاهش بود.
دوره مسافرتی جاده ای سالیانه با استفاده از استاندارد های فدرال ایمنی خودرو (1966) ، انتشار آلاینده ها (1965 و 1970) و مصرف انرژی (1975) به پایان رسید. با افزایش قیمت بنزین به دنبال شوک های نفتی 1973 و 1979؛ و به ویژه با افزایش نفوذ در بازارهای ایالات متحده و جهان ، ابتدا توسط Volkswagen آلمانی "Bug" (یک مدل T مدرن) و سپس توسط اتومبیل های کوچک ژاپنی با کارایی سوخت ، طراحی عملکردی.
پس از اوج گرفتن در رکورد در اقتصاد 12.87 میلیون دستگاه در سال 1978 ، فروش خودروهای ساخت آمریکایی در سال 1982 به 6.95 میلیون نفر کاهش یافت ، زیرا واردات سهم خود از بازار ایالات متحده را از 17.7 درصد به 27.9 درصد افزایش داد. در سال 1980 ژاپن به عنوان پیشرو در جهان تولید کننده خودرو شد ، موضعی که همچنان آن را حفظ می کند.
ادامه دارد....