در قسمت قبل ( تاریخچه صنعت خودرو | قسمت اول ) اطلاعات اولیه در اختیار شما عزیزان قرار دادیم. پیش از مطالعه قسمت دوم تاریخچه صنعت خودرو پیشنهاد می کنیم که حتما این مقاله را مطالعه کنید.
قسمت قبل را با نقش هنری فورد به پایان رسانیدم در این قسمت به ادامه همان داستان می پردازیم.
ایالات متحده با مساحت وسیع زمینی و سرزمینی از شهرکهای پراکنده و منزوی ، به مراتب بیشتر از ملل اروپا به حمل و نقل خودرو نیاز داشت. البته باید به نقش تقاضای زیاد با درآمد سرانه بالا و توزیع عادلانه تر درآمد نسبت به کشورهای اروپایی نیز در روند تاریخچه صنعت خودرو توجه داشت.
با توجه به سنت تولید آمریکایی ، اجتناب ناپذیر بود که خودرو های کوچکتر و با قیمت پایین تر از اروپا تولید شوند. البته نباید از نظر دور داشت که عدم وجود موانع تعرفه ای بین ایالات ، فروش را در یک منطقه جغرافیایی گسترده تر را رونق می بخشید. مواد اولیه ارزان یکی از عوامل پیشران در پیشروی امریکا در روند تاریخچه صنعت خودرو بود.
باید بدانیم که پیشرفت آمریکا در صنعت به خودرو محدود نشد و این پیشرفت به نوبه خود به استانداردسازی محصولات نیاز داشت و منجر به تولید انبوه کالاهایی مانند سلاح گرم ، چرخ خیاطی ، دوچرخه و بسیاری موارد دیگر شد. در سال 1913 ، ایالات متحده حدود 485،000 و در کل جهان 606124 وسیله نقلیه موتوری تولید کردند. شرکت Ford Motor در آشتی دادن طراحی مدرن با قیمت پایین توانست از رقبای خود پیشی بگیرد.فورد موفق شد خودرویی تولید کند که با چهار سیلندر ، پانزده اسب بخار ، 600 دلار هزینه در بر داشته باشد.
فورد مدل N نیز اولین نمونه از یک موتور سیکلت کم هزینه بود که توسط موتور بنزینی رانده می شد و دارای سیلندرهایی بود که به اندازه کافی می توانست قوی باشد. فورد در تاریخچه صنعت خودرو برای اولین بار تجهیزات تولید پیشرفته را نصب کرد و پس از سال 1906 توانست روزانه صد اتومبیل را به بازار عرضه کند. با به موفقیت رسیدن مدل N ، هنری فورد مصمم شد که یک اتومبیل را حتی با کیفیت بهتر برای جمعیت بیشتری بسازد. اینگونه بود که مدل T فورد متولد شد! چهار سیلندر و بیست اسب بخار! مدل T اولین بار در اکتبر سال 1908 به بازار ارائه شد ، این خودرو با قیمت 825 دلار فروخته شد. انتقال سیاره ای دو سرعته آن باعث راحتی در رانندگی شده بود و ویژگی هایی مانند سر استوانه جداشونده آن ، تعمیر آن را آسان کرده بود. شاسی بلند آن برای پاکسازی برجستگی در جاده های روستایی طراحی شده بود. فولاد وانادیم مدل T را تبدیل به یک ماشین سبک تر و سخت تر کرده نیز کرده بود و روش های جدید ریخته گری قطعات (مخصوصاً ریخته گری موتور) باعث پایین آمدن قیمت می شد. همه چیز دست به دست هم داده بود که در تاریخچه صنعت خودرو یک تحول به حساب می آمد.
این شرکت متعهد به تولید حجم گسترده ای از مدل T شد ، فورد در کارخانه جدید خوددر میشیگان ، که در سال 1910 افتتاح شد ، تکنیک های جدید تولید انبوه را ابداع کرد (اگرچه تا سال 1914-1913 خط مونتاژ متحرک را هنور معرفی نکرده بود). پیش فرض Model T با قیمت 575 دلار در سال 1912 ، و کمتر از متوسط دستمزد سالانه در ایالات متحده بود.
با خروج Model T از خط تولید در سال 1927 ، قیمت آن به 290 دلار برای مدل های کوپه کاهش یافته بود ، 15 میلیون دستگاه فروخته شده بود ، و این ماشین به "خودروی شخصی" افراد زیادی در دنیا تبدیل شده بود.
ادامه دارد ....